Cautare

4405 de rezultate pentru "teslaru ion" (3.18 secunde)
Frontul Salvarii Nationale (FSN) a beneficiat de sprijinul diplomatic si de simpatia SUA la inceputul anilor 90, imediat dupa Revolutie, deoarece FSN era unica forta politica ce putea pune Romania pe calea unei democratii autentice, dezvaluie fostul presedinte Ion Iliescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
L-am citat pe Ion Iliescu, de regula socotit de multa lume ca fiind un "necitabil". ... In primul rand pentru ca si Ion Ilescu a fost printre cei care la un moment dat sustineau politica la asteptare. ... Cu vremea, si Ion Iliescu, si PSD au renuntat la aceasta filosofie.
Miercuri, 4 mai 2011, orele 13:30, la sediul Senatului - Sala Constantin Stere, domnul Ion ILIESCU, fost Presedinte al Romaniei, presedinte de onoare al PSD va sustine o PREZENTARE DE CARTE. ... Ion Iliescu ; ... Autor Lester Brown - prefata Ion Iliescu ; ... Cuvant inainte, Ion Iliescu.
"Organizatia de Bucuresti pentru perioada pre-electorala va fi condusa de un birou provizoriu de coordonare" din care fac parte Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu si Adrian Nastase, a precizat Victor Ponta, care va fi "presedintele coordonator al acestui birou".
Ion Iliescu: Basescu are o mentalitatea a la Ceausescu Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a comentat declaratia actualului presedinte, care, in cadrul unui interviu televizat sustinea ca "in stat exista trei puteri, executiva, legislativa si judecatoreasca.
Ion Iliescu: USL poate sa piarda alegerile chiar nespargandu-se Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca Uniunea Social Liberala reprezinta o alternativa politica pentru actuala guvernare, insa a afirmat ca aceasta poate pierde alegerile din 2012 daca nu colaboreaza "asa cum trebuie".
Este posibil ca UNPR sa aiba soarta fostului ApR si sa dispara de pe scena politica Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca UNPR va avea soarta fostei Aliante pentru Romania (ApR), desprinsa in 1997 din fostul PDSR aflat la vremea aceea tot in opozitie, si va disparea de pe scena politica, in conditiile in care, in opinia sa, este formata din tradatori.
Mai mult, intreg scandalul a scos la iveala disensiuni mocnite in partid, inclusiv intre actualul lider al PSD, Victor Ponta, si mentorii sai, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Ce acuzatii i-au fost aduse lui Ion Iliescu si Adrian Nastase EXCLUSIV Mircea Geoana le-a reprosat pe un ton virulent lui Adrian Nastase si Ion Iliescu in sedinta Comitetului Executiv al PSD ca gireaza actiunile lui Victor Ponta si nu spun nimic despre directia gresita in care se indreapta partidul.
Ion Iliescu pentru Gandul:
Nu eu am fost inventatorul Revolutiei Romane Ion Iliescu a declarat ca nu este responsabil de evenimentele din 89 si ca nu a inventat el revolutia. ... Ion Iliescu a rememorat momentul in care ainceput Revolutia din 89, in emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Ion Iliescu:
Ion Iliescu: "I-am spus cu simpatie carlan naravas, dar Ponta dovedeste si maturitate" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste, ca i-ar fi spus cu simpatie "carlan naravas" lui Victor Ponta pentru temperamentul vulcanic pe care il are, dar acum acesta dovedeste si maturitate.
Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dambovita Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a fost demis, marti, de Biroul Permanent National al PSD, cu unanimitate de voturi.
Primarul comunei gorjene Turburea, Ion Barca, a castigat un nou mandat, dar a ratat examenul de bacalaureat. Ion Barca, primarul din Turburea, se numara si el printre edilii care au castigat mandate noi la primariile din judetul Gorj.
Ion Iliescu: ... cale" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru gandul că ... Ion Iliescu a precizat ca problema se va rezolva pe care constitutionala, suspendarea presedintelui Traian Basescu fiind o solutie. ... "Este trist ca avem un asemenea presedinte", a conchis Ion Iliescu.
Presedintele Ion Iliescu face o vizita fulger la Paris, inainte de Consiliu, intalnindu-se cu presedintele Frantei, Francois Mitterand. ... Ion Iliescu ii explica situatia si face un apel la prietenul sau, pentru a nu lasa Romania in afara procesului de integrare.
Ion Iliescu migratiile de la PDL la USL Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu crede ca este vorba despre o migratie a membrilor democrat-liberali la USL, ci doar "situatii individuale de personalitati", dar a comentat situatia sustinand ca "tentatia fripturistilor e totodeauna la ordinea zilei".
Este la fel ca intr-o familie, ca intre sot si sotie Fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a comparat marti situatia din ultima perioada din USL, pe marginea desemnarii procurorilor, cu cea dintr-o familie in care apar neintelegeri intre sot si sotie.
google-analytics.com